خرشف باللحمة المفرومة

خرشف باللحمة المفرومة     الخرشوف من الخضروات المفيدة والشهية، جرّبيه باللحمة المفرومة مع سو ..




07-26-2015 16:42
 offline 
المشاركات
659
تاريخ الإنضمام
09-30-2013
قوة السمعة
18
الدولة
الجزآآئر
الجنس
أنثى






خرشف باللحمة المفرومة

 %D8%AE%D8%B1%D8%B4%D9%88%D9%81-%D9%85%D8%AD%D8%B4%D9%8A-%D9%84%D8%AD%D9%85-%D9%85%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%A9

 

الخرشوف من الخضروات المفيدة والشهية، جرّبيه باللحمة المفرومة مع سوبرماما.

المقادير: 

  • نصف كيلو خرشوف
  • 1/4 ك لحم مفروم معصجة
  • كوبين باشميل
  • ملح , فلفل اسود
  • زيت غزير
  • 6 ملاعق صلصة طماطم

الطريقة: 

  1. نظفي الخرشوف وقشريه ثم اسلقيه في مقدار من المياه حتي التسوية.
  2. اذيبي الصلصة في ماء و تسكب في صينية
  3. ثم اقلي الخرشوف في الزيت لمدة دقيقة و يوضع في الصينية فوق الصلصة
  4. ضيفي لكل خرشوفة ملعقتين لحمة مفرومة
  5. اسكبي الباشميل فوق اللحمة
  6. يدخل الفرن حتي تمام النضج
  7. (يمكنكِ إضافة الجبن والخضروات للحشو حسب الرغبة)

تقييم الموضوع:
الرجاء تقييم الموضوع












الكلمات الدلالية
خرشف ، باللحمة ، المفرومة ،







الساعة الآن 03:26